Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-30-2013, 03:04 PM   #21
Senior Member
 
Oriana's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 1,257


This morning I had the coach level using the auto-level button. To re-connect to the truck I turned it on and pressed the "Left" & "Right" buttons simultaneously to revert to the dis-connect position.

The LCD screen displayed "Feature Disabled". Turned it off and tried again, but same result. I had to raise the rear jacks on manual control.

Has anybody else experienced this and can anybody assist with suggestions to reboot the system.
__________________

Andy & Judi, Canine Companions Duke & Kona
2012 F350 Lariat CC SRW Airlift 5000 |2013 RW 36FL Winegard Trav'ler
Travel Blog: www.andyandjudi.com
Oriana is offline   Reply With Quote
Old 04-30-2013, 03:39 PM   #22
Senior Member
 
Grandpa's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 304
There is a discussion of this issue somewhere in the forum. It has something to do with the position the front of the unit after it's leveled. You may want to search the forum.
__________________
Grandpa is offline   Reply With Quote
Old 04-30-2013, 07:33 PM   #23
Senior Member
 
Campers's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 427
Quote:
Originally Posted by Oriana

This morning I had the coach level using the auto-level button. To re-connect to the truck I turned it on and pressed the "Left" & "Right" buttons simultaneously to revert to the dis-connect position.
*
The LCD screen displayed "Feature Disabled". Turned it off and tried again, but same result. I had to raise the rear jacks on manual control.
*
Has anybody else experienced this and can anybody assist with suggestions to reboot the system.
I have had that happen with our FL as well, just went to manual and reconnected. Next time it worked, I will ask at the rally.
__________________
Bud & Lois
Campers is offline   Reply With Quote
Old 04-30-2013, 09:17 PM   #24
Senior Member
 
Retired educators's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 178
After you unhook raise the front of the RV before going to auto level. It should work after that? This was what Lippert told me and it always works if I raise front of unit before auto level.
__________________
2016 38 RL, tan and burgundy, H rated tires on 17.5 rims, disc brakes, washer and dryer, residential refrigerator, MorRyde IS, 2015 GMC 3500 HD Denali,Duramax DRW, 4x4, Firestone air bags
Retired educators is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2013, 12:53 AM   #25
Senior Member
 
Oriana's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 1,257


Thanks, will trythat tomorrow
__________________

Andy & Judi, Canine Companions Duke & Kona
2012 F350 Lariat CC SRW Airlift 5000 |2013 RW 36FL Winegard Trav'ler
Travel Blog: www.andyandjudi.com
Oriana is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3
Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Redwood RV or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.


All times are GMT +1. The time now is 03:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.