Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-12-2019, 11:51 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 15
iN-Command problems

Anyone using the iN-Command? Have a 2019 Redwood 3901WB; picked up Oct 2018, unfortunately only spent 3 nights in it before winterizing for storage.
Have just opened up and getting ready to travel; checking the 3 air conditioners and cannot turn any of them on.
Updated the iN-Command module that controls slides, awnings, heat/air, light, generator, water pump and heater, nearly everything. All worked except the heat/air. Dealer canít fix problem. Contacted iN- Conmand and tried everything they asked but nothing worked.
Has anyone else experienced any issues with this?
tbegley4661@gmail.com is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2019, 12:29 AM   #2
Senior Member
 
XCMARK's Avatar
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 213
disconnect the shore power and the 12 volt battery's , try it again . power up the 12 volt first then the 50A cord. Check to make sure your 120/240 volt cord is wired correctly at the main breaker panel in the coach.
__________________
Mark & Melissa
2015 Redwood RL38 , Kodiak disk brakes , 17.5" tires , 8K Morryde IS
XCMARK is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2019, 02:46 PM   #3
Senior Member
 
Ford truck guy's Avatar
 
Join Date: Jul 2015
Posts: 1,878
Is the screen showing -F ?

Either way, disconnect shore power, disconnect batteries and leave for 20 seconds..

Turn batteries back on, then shore power back in...

That resets the system.. Hopefully
__________________
2015 F-350
2020 3991RD with-
17.5 Goodyear 114's , Titan Disc brakes, MorRyde 8K IS, Onan 6.5..
Ford truck guy is offline   Reply With Quote
Old 06-15-2019, 06:11 PM   #4
Junior Member
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 2
Have the same problem yesterday after picking up my camper just turned off the main breaker for a little while and all fired up just fine
Willi is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2019, 06:59 PM   #5
Junior Member
 
Join Date: May 2019
Posts: 1
We have a 2018 3941fl redwood and have experienced the same problem. It seems to be an ongoing problem. My husband says to go to ur incommand panel in cargo bay with the plastic cover. Remove cover. There is a tiny reset button. Push button. Power must be on for reset to work. Hope this helps.
Sandra is offline   Reply With Quote
Old 06-23-2019, 03:16 AM   #6
Junior Member
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 15
iN-Command

Thanks to for the help; disconnecting or resetting seems to be the answer!
tbegley4661@gmail.com is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3
Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Redwood RV or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.


All times are GMT +1. The time now is 02:21 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.