Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-21-2017, 06:35 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: May 2017
Posts: 10
Tv

Tv in bedroom shows no channels we do not have cable but I thought we could get at least a couple of channels. There is a plug with prongs don't know where to put it


Sent from my iPhone using Tapatalk
sncindee is offline   Reply With Quote
Old 05-21-2017, 06:37 PM   #2
Senior Member
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 686
DI'd you turn on the antenna booster?
__________________

2015 RL38
2018 FORD F350 SRW
RWJSIM2003 is offline   Reply With Quote
Old 05-21-2017, 08:49 PM   #3
Junior Member
 
Join Date: May 2017
Posts: 10
Thank you we no


Sent from my iPhone using Tapatalk
sncindee is offline   Reply With Quote
Old 05-21-2017, 10:45 PM   #4
Senior Member
 
travelin' texans's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 2,903
Once the booster is "on" you'll have to go to the tv menu & set it to antenna & then from the menu scan the channels. Every time you relocate you will have to scan the channels whether using the antenna (booster on) or park cable (booster off). My living room tv has a signal meter in the set up menu & once scanned I use the meter to fine tune the antenna.
__________________
Danny & Linda
Former '13 FB owner
Currently rvless!
travelin' texans is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3
Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Redwood RV or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.


All times are GMT +1. The time now is 10:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
×