Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-30-2013, 03:27 AM   #1
Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 71


Hi, All,

Still a noob, now I have a problem with my 36FBceiling lights. At the trailer rear (?) by the picture window, there isthe bank of Six Halogen Lights, all turned on/off with one switch.

PROBLEM: Oneday, I flipped on the switch and only two of the four ceilinglights came on. The "off" lights are not burned out that I can see...i swapped out a couple. Plus, how would four lights all burn out at once. There was no popping or flickering. Here's a diagram of the ON x and OFF o lights.


|| o ox
||
||
|| o o x

I would bemost grateful if someone had an idea of what to do.

Dismalin the Dark in Dallas

Mr_Toad is offline   Reply With Quote
Old 03-30-2013, 09:10 AM   #2
Senior Member
 
rcflame's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 619
My first guess would be that a wire has become disconnected. I would assume that they are wired in parralell so that the wires go from one light to the next. I would start with the light that works and take it down and see if the wire that goes to the next light is connected. If so I would move on from there. A 12v tester would help find the problem.
__________________
Roger & Cheryl Full Time since 2002, RVing since 1975 2008 Chevy 3500 Crew Cab Dually, 2012 RW 36RL
rcflame is offline   Reply With Quote
Old 03-30-2013, 10:47 AM   #3
Senior Member
 
5th_Time's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 1,119
I had same problem with my RL. I had a bank out & started replacing bulbs. After I took ceiling lamp down, one of the black wires had fallen out of the wire nut. After reinserting, the all worked again.Edited by: 5th_Time
__________________
Mike & Pam '12 36RL, Kodiak Discs, 17.5" G114s H-Rated, SRE4000 w/HD Shackles, Joy Rider Shocks, Flex Air, 5.5 Onan, W&D, DW, 4 Scare Lights, (2) 6V Trojan T-145s; Progressive EMS-HW50C, Winegard DTV Sat, Sony/Denon 4K Home Theater, WiFiRanger EliteAC Pack, weBoost 4G-X Cell Booster.

'18 GMC Denali 3500HD CC, 4x4, DRW, DuraMax, Allison, Curt Q25 w/OEM Prep, Intellihaul Cameras, Transfer Flow 70gal Aux Tank/Toolbox.
5th_Time is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2013, 01:31 AM   #4
Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 71
Yah!



Yes....it turned out there was one loose wire in one of the nearest lights...and this loose wire caused the others to not function. Fortunately, I have a good repair guy to work on this stuff under warranty.



Robt.

Mr_Toad is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3
Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Redwood RV or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.


All times are GMT +1. The time now is 12:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.