Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-05-2013, 09:23 PM   #1
Junior Member
 
Layne's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 2
Newly purchased 2013 36rl. Exterior (under carriage) cable splitter box is bad. I know this because I can hard wire the cable cord directly from the cable box to the TV (thru the window). Has anyone else had this issue? If so, was it easily solved with a warranty visit? Our problem is we are NOT anywhere near the dealership where purchased the unit. We are on the road ~ the reason we purchased a 5th wheel in the 1st place!
Thanks for sharing any and all info!
__________________
Layne and Kristie
2013 36rl
Layne is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2013, 10:29 PM   #2
Site Team
 
Dave&Ginny's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 5,379

Quote:
Originally Posted by Layne
Newly purchased 2013 36rl. Exterior (under carriage) cable splitter box is bad. I know this because I can hard wire the cable cord directly from the cable box to the TV (thru the window). Has anyone else had this issue? If so, was it easily solved with a warranty visit? Our problem is we are NOT anywhere near the dealership where purchased the unit. We are on the road ~ the reason we purchased a 5th wheel in the 1st place!
Thanks for sharing any and all info!
I'm not sure what your problem is but I'll tell you a few things to check.

#1 check and make sure the antenna boaster is off. This is located in the cabinet next to the TV pug in the bedroom. The green light should be off when you're using cable.

#2 I use the 3ard connector in the service (or utility) bay. It isn't marked but it's the lowest one of the three. The one above it I believe says satellite.

I hope this helps
__________________
SOB "The RV Wiseguy"
Dave&Ginny is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2013, 11:43 PM   #3
Junior Member
 
Layne's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 2
Thanks Dave for the suggestion but I already tried that. All connections are good, but I have "tiling" on both TV's (living room and bedroom) .All connections were loose inside the unit and I tightened them up, the only one I could not get to was the connection located in the splitter box within the underpinning. TV's work perfect now - only problem is I have a cable running directly from the outside cable hookup to the living room TV through the WINDOW! Not a good long term solution! I am not going to take the underpinning apart to check that connection because I am not a technician and afraid to tinker with it and void my warranty. I sure do appreciate your quick help! I sure wish that would have solved my problem.
__________________
Layne and Kristie
2013 36rl
Layne is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3
Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Redwood RV or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.


All times are GMT +1. The time now is 04:50 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.